Alienware m15

Alienware m15 are specificatii de top si dimensiuni minimaliste

Producatorul Alienware a anuntat astazi laptop-ul m15. Cel mai nou laptop al acestora este cel mai subtire si cel mai usor din portofoliul acestora. Alienware m15 masoara in diagonala 15 inch.

In ceea ce priveste display-ul, acesta vine in trei variante. De 60Hz FulllHD, 144Hz FullHD proiectat pentru gaming sau 60Hz UHD. Cel din urma ofera cea mai buna rezolutie.

Laptopul are cam tot ce ti-ai dori in momentul de fata de la un laptop de gaming. Vine cu nVidia Max-Q, procesoare Intel de a 8-a generatie ( i5 si i7 ), pana la 32GB de RAM si diferite capacitati de memorie.

Cu toate ca seamana cu laptop-ul cel din urma produs de Alienware, diferenta o faci foarte rapid. Alienware m15 are margini mult mai subtiri, capteaza mai putine amprente, ca sa nu mai amintim de design-ul acestuia.

Greutatea este de doar 2.16KG, iar grosimea este de 2.1cm. Razer Blade 2018 cantareste 2.1KG, iar grosimea este de 1.72cm.

Pe partea de conectivitate, Alienware m15 are trei porturi USB, un port USB Thunderbolt 3 pentru alimentare, HDMI, Ethernet si Mini DisplayPorts.

Cu toate ca Alienware incearca sa-si aduca laptop-urile la un alt nivel, experienta de gaming a ramas tot pe primul loc pentru acestia. Alienware m15 poate fi folosit si ca un laptop de zi cu zi, datorita greutatii si dimensiunii sale.

Ca o incheiere, Alienware m15 va fi disponibil pentru cumparare de pe 25 Octombrie. Pretul de start al acestuia este de 1.100 de USD.

About the Author: Sianu Alexandru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *