Apple Watch Series 4 Nike

Apple Watch Series 4 Nike+ la precomanda cu un pret de $500

Daca aveai in plan sa iti cumperi un smartwatch, ei bine noul Apple Watch Series 4 ar putea fi cea mai buna alegere. Dar daca esti un pasionat al sportului poti sa iti cumperi versiunea Apple Watch Series 4 Nike+. Cu toate ca a durat ceva pana sa fie lansat, acum este pe piata si numai bun de cumparat.

Nu este mare diferenta intre noua si vechea versiune. Noul model de smartwatch dispune acum de senzor de cadere, un ecran multe mai mare si un design redefinit.

Apple Watch Series 4 Nike

Nike+ Series 4 vine in doua variante, cu display de 40mm, respectiv 44mm. De asemenea, dispun si de WI-FI si GPS.

Vine in benzi de silicon de culoare neagra, alb cu negru sau yellow neon. Cea din urma costand $50. De asemenea, nu sunt singurele modele. Mai sunt doua benzi, de culoare neagra, respectiv argintie, fabricata din material.

Precomenzile deja au inceput, in US, Australia, Europa si o parte din Asia. Cantitatile sunt limitate, deci ar fi bine sa va cumparati unul cat mai curand, daca doriti.

Apple Watch Series 4 Nike

Pretul lui Apple Watch Series 4 Nike+ este cuprins intre $400-$500. Pretul este cam piperat, dar asta se intampla cand doua brand-uri de top, cum este Apple si Nike, fac echipa si scot un produs.

About the Author: Sianu Alexandru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *