fortnite

Fortnite a castigat $300 de milioane in 200 de zile pe IOS

De la lansarea acestuia si pana acum, Fortnite, le-a adus celor de la Epic Games multe surprize financiare. Un raport facut de Sensor Tower, arata ca, doar versiunea de IOS le-a adus acestora in conturi $300 de milioane.

Uriasa suma a fost facuta in 200 de zlie de la lansarea Fortnite pe IOS. Mai exact, de pe 15 Martie pana in prezent.

Daca ne gandim putin, cam asta este cheia succesului cand vine vorba de jocuri video. Un joc bun, gratis si prezent aproape pe toate platformele de jocuri. Banii fiind facuti din cumpararea de bunuri in aplicatie. Dupa acest model a mers si Fortnite.

Cumpararea de bunuri din aplicatie, mai devreme amintita, este sursa din care jocul face cei mai multi bani. Locul doi fiind ocupat de modul de joc PvE, care se mai numeste si „Save The World”. Pretul acestuia fiind cuprins intre 40-60 de euro.

Comparandul cu alte jocuri, Fortnite este mult peste acestea. Spre exemplu, la o diferenta de $72 de milioane, pe locul doi, se afla Clash Royale, urmat de Honor of Kings cu $121 miloane.

Facand un mic calcul, inainte sa se lanseze Season 6, jucatorii din toata lumea cheltuiau $1.5 milioane. Dupa lansarea Season 6, acestia cheltuiesc in medie $2.5 milioane. Lansarea nu a fost facuta de foarte mult timp, ci pe 27 Septembrie.

About the Author: Sianu Alexandru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *