HP Spectre Folio

HP Spectre Folio – primul laptop convertibil din piele

Luni, gigantul HP a introdus in portofoliul sau noul HP Spectre Folio. Acesta este primul laptop convertibil facut din piele. Culorile in care vine sunt Cognac Brown si Bordeaux Burgundy.

HP Spectre Folio vine cu doua modele de procesoare. Intel Core i5 si i7, ambele de generatie a 8-a. Acestea vin pe cele mai mici placi de baza. In plus, este de admirat faptul ca nu are nici un ventilator.

Memoria RAM maxima este de pana la 16GB, iar cea interna de pana la 2TB prin SSD.

Display-ul sau de 13.3 inch vine in trei modele. Primul pe un panel FullHD, cel de-al doilea pe un panel FullHD regulat, iar cel de-al treilea pe un panel 4K. Versiunea 4K va fi produsa mai tarziu anul acesta. Luminozitatea este de 300 de niti sau 1W 400 de niti.

Durata de viata a bateriei este de pana la 18 ore. In plus, acesta suporta si eSIM la vitele LTE. Vine cu trei porturi USB si un jack de 3.5mm. Primele doua porturi sunt tip USB-C, iar cel de-al treilea tip Thunderbolt.

Pretul de pornire al acestuia pentru versiunea cu i5 va este de 1.300 de USD, iar pentru cel cu i7 va fi de 1.500 USD. Data de incepere de cumparare a acestora este pe 29 Octombrie.

Mai jos aveti si un trailer al laptop-ului.

About the Author: Sianu Alexandru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *