Minecraft: Dungeons

Minecraft: Dungeons va fi lansat in 2019 pe PC

Mojang, dezvoltatorul popularului joc Minecraft, este pe cale sa lanseze inca un joc. De aceasta data, fiind numit Minecraft: Dungeons. Jocul este inspirat din temnitele clasicului joc.

Ca sa va faceti o idee cum ar arata jocul, ganditi-va la jocul Diablo, doar ca de aceasta data imaginati-va si caracterele din blocuri si obiectele caracteristice jocului.

Minecraft: Dungeons este realizat de o mica echipa din compania Mojang. Acesta se poate juca in mod single-player sau multiplayer cu pana la patru prieteni in total.

Initial, acesta a fost anuntat in conferinta de la Minecon Earth 2018. Jocul va fi realizat in Unreal Engine si va avea noi creatii si arme cu care vei infrange mobii si noii bosi.

Daca ar fi sa o gandim logic, acesta ar fi al treilea joc produs de catre dezvoltatorul Mojang. Minecraft, primul lor joc fiind dezvoltat in 2009, iar la sase ani distanta isi face aparitia Minecraft: Story Mode. Cel din urma fiind realizat in parteneriat cu Telltale Games.

Dupa cum probabil stiti, Mojang a fost achizitionat cu un an inaite de lansarea lui Minecraft: Story Mode, de catre Microsoft. Suma pe care a fost platita era de 2.5 miliarde de USD.

Pretul inca ramane un mister pentru toata lumea, insa trailer-ul nu. Mai jos il puteti viziona daca doriti.

About the Author: Sianu Alexandru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *