Nokia 7.1 Plus

Nokia 7.1 Plus vine cu procesor octa-core si 6GB de RAM

Compania mama Nokia, HMD Global, va anunta noul smartphone Nokia 7.1 Plus. Acesta va fi lansat pe 4 Octombrie. Pe la jumatatea anului, in Mai, acestia au anuntat lansarea lui Nokia 7.

Informatii despre Nokia 7.1 Plus au fost „scapate” pe internet si ne-a dat posibilitatea de a vedea cum arata smarpthone-ul. In plus, datorita TENAA am reusit sa aflam si specificatiile acestuia.

„Numele de cod” cu care acesta este listat pe TENAA este TA-1131. Fara alte cuvinte in plus, sa vedem ce prezinta Nokia 7.1 Plus.

Pe fata, display-ul acestuia masoara in diagonala 6.18 inch, avand o rezolutie FullHD de 2246 x 1080 de pixeli. Caracteristica InfinityView este prezenta pe acesta, la fel si notch-ul prezent deja pe multe smartphone-uri. In interiorul notch-ului se afla difuzorul, senzorul de lumina si camera secundara cu rezoltuie de 20MP.

Pe spate, acesta este acoperit de sticla in totalitate. Chiar pe mijloc se afla camera principala duala, cu senzori de 12MP, respectiv 13MP, ce este asezata in pozitie verticala. Sub aceasta este senzorul de amprenta.

Pe interior, acesta prezinta un procesor cu opt nuclee, ce este tactat la o viteza de 2.2GHz. Vine in doua variante cu 64GB intern / 4GB RAM si 128GB intern / 6GB RAM. Cardul microSD poate sa fie pana la 400GB.

Ruleaza Android 8.1 Oreo si vine cu o baterie nedetasabila, ce are o capacitate de pana la 3400mAh. Culorile disponibile in care acesta vine sunt rosu, albastru si argintiu.

About the Author: Sianu Alexandru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *